Om oss

Med over 40 års erfaring, garanterer vi at du blir fornøyd med vårt arbeid!

Murerne AS

Kvalitet og nøyaktighet

Murerne AS ble etablert i 2022 av Tore Ommundsen og Dag Åsmund Strøm. Etter lang tid i faget, hadde de begge et ønske om nye utfordringer. Resultatet ble et eget AS, som raskt etablerte seg som en attraktiv leverandør.

Vi er opptatt av kvalitet og nøyaktighet i våre prosjekter og et sluttresultat som både vi og våre kunder skal være stolt over. Ta gjerne kontakt med oss dersom du også ønsker å sparre med oss om mulige løsninger. Enn så lenge, her er litt inspirasjon.

Piper, peis og ildsted

Vi leverer tjenester for montering av frittstående vedovner og peisinnlegg. Enten du ønsker en enkel løsning eller noe mer tilpasset, som ved-nisjer, er vi her for å oppfylle dine ønsker. Vi leverer tjenester for montering av frittstående vedovner og peisinnlegg. Enten du ønsker en enkel løsning eller noe mer tilpasset, som ved-nisjer, er vi her for å oppfylle dine ønsker.

Teglverk inne og ute

Vår ekspertise er innen teglverk. Vi leverer skreddersydde løsninger som passer akkurat dine behov. Vår ekspertise er innen teglverk. Vi leverer skreddersydde løsninger som passer akkurat dine behov.

Systemgulv

Vi leverer alt innen flisearbeid. Ønsker du en enkel oppdatering eller en kompleks flislegging med intrikate mønstre, er vi her for å gjøre dine idéer til virkelighet. Vi leverer alt innen flisearbeid. Ønsker du en enkel oppdatering eller en kompleks flislegging med intrikate mønstre, er vi her for å gjøre dine idéer til virkelighet.

Etterisolering av grunnmur

Innen etterisolering av grunnmur handler det i stor grad om å forbedre energieffektiviteten og komforten i boligen din, samtidig som man beskytter grunnmuren mot fukt og kulde.En av de mest populære metodene for etterisolering av grunnmur er påføring av isolasjonsmaterialer på utsiden av grunnmursveggen denne kommer dessuten i flere farger som da kan tilpasses din stil og ønsket uttrykk. Innen etterisolering av grunnmur handler det i stor grad om å forbedre energieffektiviteten og komforten i boligen din, samtidig som man beskytter grunnmuren mot fukt og kulde.En av de mest populære metodene for etterisolering av grunnmur er påføring av isolasjonsmaterialer på utsiden av grunnmursveggen denne kommer dessuten i flere farger som da kan tilpasses din stil og ønsket uttrykk.

Flislegging inne og ute

Vi leverer alt innen flisearbeid for til våtrom/ bad. Ønsker du en enkel oppdatering eller en kompleks flislegging med intrikate mønstre, er vi her for å gjøre dine idéer til virkelighet. Vi leverer alt innen flisearbeid for til våtrom/ bad. Ønsker du en enkel oppdatering eller en kompleks flislegging med intrikate mønstre, er vi her for å gjøre dine idéer til virkelighet.

Fasademur

Murerne er erfarne på fasademur. Vårt erfarne team håndterer alt fra reparasjoner til nybygg. Murerne er erfarne på fasademur. Vårt erfarne team håndterer alt fra reparasjoner til nybygg.

Skifer arbeid

Innen skiferarbeid handler det i stor grad om å utnytte skifers unike egenskaper for å skape funksjonelle og estetisk tiltalende overflater i ulike byggeprosjekter.Skifer er et allsidig naturmateriale som kan brukes til en rekke formål. Innen skiferarbeid handler det i stor grad om å utnytte skifers unike egenskaper for å skape funksjonelle og estetisk tiltalende overflater i ulike byggeprosjekter.Skifer er et allsidig naturmateriale som kan brukes til en rekke formål.

Mikrosement

Vårt erfarne team håndterer alt fra jevn mikrosementpåføring til detaljert design for gulv, vegger og andre flater. Uansett om du søker en moderne eller mer rustikk stil, er vi her for å realisere dine visjoner. Vårt erfarne team håndterer alt fra jevn mikrosementpåføring til detaljert design for gulv, vegger og andre flater. Uansett om du søker en moderne eller mer rustikk stil, er vi her for å realisere dine visjoner.